مشاوره حقوقی رایگان - قمار

سلام وققتون بخیر
همسر من یه مدت در سایت های قمار بازی میکرده ، هم باخته هم برده ، بیشتر انگیزه اش جبران باختاش بوده چون خیلی ضرر مالی زیاده کرده بوده، تا اینکه چند تا پیام براش میاد که از حساب بانکی شما در این سایت ها استفاده شده در صورت تکرار حبس یا شلاق داره که میگه من ندیدم ، الان حساب بانکیش که پول فروش ماشین اش توش بوده مسدوده شده ، ابلاغیه الکترونیکی اومده براش، تنها کاری که کرده دیگه بازی نکرده، مراجعه نکرده چون میترسه بره زندان ، ما یه بچه کوچیک داریم و اگر بره زندان از کارش هم اخراج میشه
سوال من از خدمتتون اینه که این نرفتن به دادگاه جرمش رو سنگین تر نمیکنه؟ میشه بخشیده بشه یا اینکه زندان نره به جاش جریمه بده ؟ ممکنه به حسابای دیگه اش مسدود بشه یا مثلا ممنوع معامله بشه؟
اگر راهنمایی کنید بی نهایت ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نگران نباشید مشکل خاصی پیش نمیاد اگر پیامک اومد منتظر پیامک بعدی باشه و اگر از دادسرا ابلاغ اومده پیگیری کنه مشکلی پیش نمیاد نهایتش اگر بخوان خیلی سخت بگیرند جریمه اش می کنند.
به نظر بنده ازش تعهد می گیرند و مشکل حل میشه و حسابشو باز می کنند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اگر ابلاعیه وقت دادگاه اومده در جلسه حاصر و با توجه به حسن سوابق و فقد سابقه کیفری درخواست تخفیف و تعلیق مجازات نمایند.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر همسر شما فقط یک کاربر بوده و نقشی در فعالیت سایت شرط بندی نداشته ، نگران نباشید و بهتر است حضور پیدا کنند .
جهت رفع مسدودی هم باید به همان مرجعی که حساب را مسدود کرده مراجعه کنید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پیشنهاد می گردد به هیچ عنوان دیگر از سایت های شرط بندی استفاده ننمایند در صورت ابلاغ ،اخطاریه در مراجع قضایی حاضر و از خود دفاع نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر برای بار اول بوده ازایشان تعهد اخذ وحسابها رفع خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بار اول باشد فقط تعهد میگیرند و رفع مسدودی میشود.نگران نباشید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قمار بازی جرم است و مجازات مشخص دارد و باید در جلسه دادسرا حاضر شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بار اول بوده بااخذ تعهد مسئله حل می گردد می توانید جهت رفع مسدودی اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید عدم سونیت رو اثبات کنید و در هر صورت تقاضای تخفیف مجازات کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نگران نباشید ولی جلسات دادگاه را شرکت کنند تا حکم غیابی علیه ایشان صادر نکنند .