مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تهمت -ضرب و شتم- فحاشی

باسلام و عرض ادب
خواهری دارم که از همسر اول مرحوم پدرم می باشد( البته همسر اول پدرم نیز وفات نموده است) و حدود 23 سال پیش سند زمین بنام مرحوم مادرم ثبت و صادر گردیده است در حال حاضر خواهرم با مراجعه به اداره ثبت متوجه میشود که طبق قانون زمین موروثی نیست و شامل ایشان نمیشود و 3 خواهر مجرد نیز (از وارثین) در این خانه که بنام مرحوم مادرم هست زندگی میکنند .
و کمیته امداد با اعطای وام به 3 خواهرم قصد احداث سر پناهی برای آنها داشت که ایشان کار ساختمان را تعطیل و اقدام به شکایت بر علیه کل خانواده نموده و به دروغ اظهار نموده که ما ایشان را مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار داده ایم با مراجعه به پزشکی قانونی طول در مان نیز به دادگاه ارائه نموده است و ما با مراجعه به دادگستری و معرفی کارگران به عنوان شاهد منع تعقیب به نفع ما صادر گردید و در حال نیز اقدام به شکایت و تهمت دزدی از منزلش به ما روا داشته است
خواهشمندم در این خصوص بنده را راهنمایی فرمایید. لازم به ذکر است تمام همسایگان از رفتار و طرز برخورد ایشان معترض هستند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می توانید با استناد به را ی صادره تحت افترا شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید اعاده حیثیت یا افترا را مطرح نمایید