مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در سند عادی بر ذمه پدر زوج

سلام وقت بخیر.
در سند نکاح نامه 110عدد سکه به عنوان مهریه تعیین شده است. در سند عادی دیگری علاوه بر 110 عدد سکه، زمین هم به ذمه پدر زوج تعیین شده است، ایا الزام پدر زوج به تحویل زمین (مورد تعهد) قابلیت طرح دعوا را دارد؟ عنوان خواسته یا خواسته ها چه باید باشد؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بله امکانپذیر است اگر سند رسمی بنام زوجه نشده الزام به انتقال و تنظیم سند و اگر شده الزام به تحویل .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص طرح دعوا کنید.