مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست دستور موقت استرداد طفل مشترک

باسلام یه ماه هست که شوهرم منو از خونه بیرون کرده و دختر 3ساله ام را از من گرفته و اجازه نمیده فرزندم رو ببینم یا با خودم ببرم بزرگترا رو واسطه گذاشتم برام دخترمو بیارن ولی شوهرم اجازه نمیده، دخترم به من وابستگی شدید داره . من باید چکار کنم دادخواست برای دستور موقت استرداد طفل دادم چقدر زمان میبره تا من بچم رو ببینم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست حضانت و دستور موقت تقدیم مرجع قضایی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوای درستی مطرح کردید. زمان زیادی طول نمی کشد چون دستور موقت هم گرفتید.حضانت طفل تا 7 سالگی با شماست و همسرتان حق چنین کاری را از منظر قانونی ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.