مشاوره حقوقی رایگان - وعده دادن خانه از طرف دوستم

سلام بنده 29سال سن دارم و با فردی اشنا شدم 39ساله که ایشان گفتند که زمینی دارند که میخوان به بسازبفروش بدهند و به بنده قول دادن خانه رو داد . الان سه سال میگذره که هنوز داره من رو اینوراونور میکنه هروز یه بهانه ای میاره برای دادن خانه معلوم نیست زمین فروخته یا دادن به کسی سه سال از من کار کشید و خیلی جاها بدردش خوردم مقداری از بنده پول گرفت و سه سال تو ارزو و توهم این خونه گذاشتم با احساسم بازی کرد درس دانشگاهم سربازی رو ول کردم بخاطر ایشون که میخاد دستم بگیره الان باید چیکار کنم ؟ من رو از لحاظ روحی روانی کرد بخاطر این وعده پوچ خالی و همیشه میگفت دستت میگیرم نترس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات از نظر قانونی نمی توانید کاری انجام دهید و صرفا می توانید پولی را که داده اید پس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور امکان پذیر نمی باشد