مشاوره حقوقی رایگان - حذف و یا پس گرفتن امضای الکترونیک

با سلام و خداقوت. وکالتنامه ای تنظیم و بنده نیز به جهت اعتماد به ایشون کد امضای الکترونیک ثبت شده در سامانه ثنا را جهت ثبت امضا برای وکیل ارسال کردم که مشخص شد متن به دلخواه و به نفع بنده نیست. چطور میتونم قبل از انجام هر کاری توسط وکیل نسبت به حذف و یا پس گرفتن امضا اقدام کنم؟ فقط شماره قرارداد الکترونیک وکالتنامه را دارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امضا الکترونیک قابل پس گرفتن نیست باید در پرونده وکیل خود را عزل کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امضا الکترونیک قابل پس گرفتن نیست باید در پرونده وکیل خود را عزل کنید