مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید زنم چند سال پیش بخاطر افشای خیانتش قهر کرد رفت خونه باباش وکیل گرفت مهریه رو که 14سکه بود اجرا گذاشت و قسطی کردم 3ماه 1سکه و بعد هم که آشتی کرد به خونه برگشت هر دفعه گفتم بیا بریم اقساط رو بدم گفت نمیام و بخشیدم که کم کم فراموش کردیم و پیگیر نشدم حالا دوباره بخاطر خیانتش قهر کرده بچه 7سال و نیمه رو برداشته رفته خونه باباش و میگه تو مشروب خواری ازت شکایت میکنم مهریه میگیرم زندان میندازمت و از این حرفها بخدا خیلی ناراحتم شبها خوابم نمیبره میترسم مامور بریزه تو خونه و ببرنم زنی که این همه دوستش دارم چرا باید این کار رو بکنه یه خواهر مطلقه داره که فکر کنم اون یادش میده
حالا سئوالم اینه می‌تونه بخاطر مهریه منو بازداشت کنن حاضرم همون اقساط رو بدم که تموم بشه میتونم درخواست اعسار بدم قسطی بشه و آیا می‌تونه بخاطر مشروب خوردن من کاری کنه و حضانت دخترم رو ازم بگیره 1ماه دخترم رو بردن شهرستان و نمیزارن ببینمش خیلی داغونم فردا هم که اول مهر مدرسه ها باز میشه و اونا نمیزارن بچه مدرسه بره میتونم دادخواست حضانت بدم و دخترم رو بیارم پیش خودم مدرسه بره اونها قشم هستن و خونه ما بندر هست میدونم که اونا بچه رو مدرسه نمیفرستن فقط میخوان منو عذاب بدن چون می‌دونن خیلی دخترم رو دوست دارم آخه این چه قانونی هست که زن به راه نباشه خیانت کنه هر کاری دلش خواست بکنه بعدم با مهریه تحت فشارت بزاره ممنون میشم وکلای عزیز راهنمایی کنید بخاطر مهریه و حضانت بچه چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

داد خواست اعسار بدهید و قبول شود تقسیط خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پاسخ سوال شما اعلام شده است درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوجه همان پرونده سابق مهریه را پیگیری نماید ، با توجه به گذشت زمان و ندادن اقساط مهریه توسط شما ، زوجه میتواند درخواست توقیف اموال و حکم جلب را نماید و ممکن است قاضی اجرا احکام ، حکم جلب را صادر نماید ولی. شما هم میتوانید درخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید و