مشاوره حقوقی رایگان - جریمه مسقف کردن حیاط خلوت مشاع

با سلام
بنده سالها پیش آپارتمانی در طبقه اول خریدم. حیاط خلوتی در ساختمان وجود دارد فقط از واحد بنده به آن راه دارد و بقیه واحدهای فوقانی بعنوان نورگیر از آن استفاده میکنند. موقعی که بنده واحد را خریدم مالک قبلی آنرا برای طبقه اول مسقف کرده بودند و من اطلاعی ندارم که جریمه آنرا پرداخت کرده بود یا نه. در زمان خرید واحد توسط بنده هیچکدام از واحدها شاکی نبودند. حالا یکی از واحدها به شهرداری شکایت کرده و به بنده میگوید علاوه بر تخریب، جریمه هم باید بپردازی. سوال من این است:
1- آیا این گفته همسایه که علاوه بر تخریب جریمه هم دارد صحت دارد؟
2- در صورت وجود جریمه آیا بنده که واحد را در همین وضعیت خریدم باید جریمه بدهم یا مالک قبلی که کننده کار بوده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . به صورت کلی نمیتوان اظهارنظر کرد . توصیه میشود درخواست مشاوره تلفنی نمایید و از پنل کاربری اقدام کنید