مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق موجر در قبال مستاجر

درود بر شما. وکلای عزیز قبل از هرچیز وظیفه میدانم تا از شما عزیزان بخاطر کمک و مشاوره دادن به هموطنان خود برای حل مشکلات حقوقی سپاسگذاری کنم.
اینجانب یک واحد را در سال ‌98، یکساله ب یک آقای پیرمرد و همسرشان اجاره دادم، بعد از مدتی متوجه شدم که دختر و داماد و فرزندشان نیز نقل مکان کرده و در ان واحد، با ان پیرمرد و پیرزن مستاجر اینجانب زندگی میکنند،من ناراحت شدم چرا حقیقت را نگفتن اما مادرم گفت عیب ندارد خدا را خوش نمیاد بگذار بنشینن،من هم هیچ نگفتم،یک ریال هم اضافه نکردم،شهریور‌99 قرارداد ب اتمام رسید،انها چندماهی همینجوری نشستن،بدون قرارداد جدید و یا اضافه کردن پول پیش و اجاره و میگفتن دنبال جا میگردن، بعد از گذشت چندماه فروردین امسال رفتم ببینم تکلیف چیست، متوجه شدم که اصلا اون اقای پیر طرف قرارداد من فوت کرده اند و داماد ایشان هم خانه را تخلیه نمیکند، الان تقریبا بیش از یکسال هست بدون قرارداد جدید،بدون یک ریال اضافه کردن اجاره مینشینند حتی چندماه هم هست دیگه اجاره هم نمیدن، تا الان هم فقط بخاطر مادرم بیخیال شدم و مراعاتشان را کردم اما این فرد خیلی بیمعرفت هستند و میگه بلند نمیشم فشار بیاری بهم خانه را داغون میکنم، مادرم هم میگوید فرصت بده بهشان،اما خداشاهد هست دیگه واقعا خیلی گرفتار هستم و سرهمین چندبار با خانواده خودم،بحثم شده که بابا من خودم هم گرفتارم،قسط دارم و...! میخواستم بدانم که شما چه راهکاری را پیشنهاد میکنید،سه سوال کوتاه دارم. 1:آیا میتوانم شکایت کنم و حکم تخلیه بگیرم‌؟2:اگر میتوانم چقدر زمان میبرد تا حکم اجرا بشود؟3:ایا میتوانم شکایت کنم و تمام مراحل را انجام بدم،اما حکم تخلیه را تا اخر اذر اجرا نکنم،چون اینبار،به پدر مادرم قول دادن که تا اذر تخلیه میکنند،برای من مثل روز روشن هست،اینبار هم مانند قولهای قبل که دادند تخلیه نمیکند،اما میخوام تا روی مادر پدرم را هم زمین نزنم و این سه ماه را نیز صبر کنم،فقط میخوام بدانم میتونم شکایت کرده باشم تا جلو باشم،زمانی که اذر ماه تخلیه نکرد،نخوام تازه دنبال شکایت بیافتم؟
خیلی سپاسگذار میشوم که جواب اینجانب را سریعتر بدهید. پاینده باشید.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-درصورتی که اجارنامه یکسری شرایط داشته باشد ظرف7روز میتوانید دستورتخلیه گرفت نه حکم تخلیه حکم تخلیه زمان‌بر است درصورت راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید