مشاوره حقوقی رایگان - اجازه همسایه در تعمیر ملک

سلام وقتتون بخیر من یک سوال داشتم من یک ملک آپارتمان دارم بعد یک همسایه داریم که دو طبقه از ملک برا ایشان کلا سه طبقه است بعد من میخواهم ملک بدم تعمیر کنم بدم اجاره بعد این همسایه اجازه نمیده من نه تعمیر کنم نه بدم اجاره میتوانم ازش شکایت کنم تو شورای حل اختلاف مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دلایل و مدارک قابل بررسی می‌باشد در هرصورت تعمیر و بازسازی آپارتمان شما ارتباطی به شخص ایشان ندارد مگر دلایل دیگری وجود داشته باشد که قابل بررسی خواهد بود