مشاوره حقوقی رایگان - درمورد توقیف ماشین به خاطر بدهی

سلام خسته‌ نباشید بنده ماشینی که چند دست گشته بود خریدم و بعد از مدتی ماشین توقیف شد گفتند به خاطر اینکه صاحب پلاک ضامن بود توقیف کردند و صاحب پلاک گفت من پول ندارم که بدم و ماشین بنده هم باهاش کار می‌ کردم پیکان بار است حالا بنده چه باید بکنم ماشینم در پارکینگ طرف هم میگه من نمیتونم بدهی پرداخت کنم من چه باید بکنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید
مشاوره تلفنی به شما پیشنهاد میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید
درخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و اثبات نمایید که خودرو را شما خریده اید و مالک خودرو شما هستید و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید دادخواست معترض ثالث اجرایی بدهید وبا استناد به اسناد ومدارک رفع توقیف کنید