مشاوره حقوقی رایگان - صلحنامه و متن داخل با ماشین تایپ قدیمی

سلام وارادت خدمت وکلای عزیز:پدره من چندسالیه فوت کرده و کلیه وراث چندساله پیش تقسیم ترکه به دادگاه اراعه کردن که به علت ایرادات ماهوی رد گردیدو دوباره تقسیم ترکه روی کل زمینهای پدر داده ایم: سوالم این بودکه یکی ازبرادارنم صلحنامه از پدرم بتازگی رو کرده وقتی ازش سوال کردیم پس تو این چندسال چرا ارائه نکردی میگوید داخل مدارکم بود پیداش نمیکردم بخاطر جابجایی منزل گم شده بود تازه پیدا کردم وداخل صلحنامه با ماشین تایپ قدیمی چهارقطعه زمین را به برادرم صلح کرده ویکی ازبرادرانم بعنوان شاهدتایید کرده خواستم ببینم درموقع تقسیم ترکه در دادگاه او چهارقطعه از تقسیم خارج میشود و ایا بقیه ورثه میتوانند قبول یا رد کنند. باتشکر

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام چنانچه صلح نامه صحیح باشد چهار قطعه زمین از ماترک خارج خواهند شد.