مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی در مستی

چند روز پیش به علت تصادف سنگین با خودروی شخصیم که تنها بودم و شکر خدا به هیچ کس اسیبی نرسوندم پلیس راهنمایی و رانندگی رسید و به علت بوی الکل اتهام مصرف زدند با توجه به این که قبل از رسیدن ماموران تمام صورت و زخمهای بدنم را الکل زدم از من تست گرفتند بعد از بار 9 ام مثبت شد پس از ان در کلانتری ماموران راهنمایی و ماموران ناجا در خواست اقرار و اعتراف به مصرف کردند و من هیچ چیز را قبول نکردم ولی خودرو و گواهینامه را ضبط کردند ایا امکان مبرا شدن من در این اتهام وجود دارد یا خیر
حکم من چه خواهد بود باتوجه به اینکه هیچ پیشینه ای در هیچ موضوعی ندارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به نظر میرسد خیر امکان تبرئه وجود ندارد تست شما ضمیمه پرونده است ولی انکار کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به تست الکل خطا واشتباهش بالاس فاقد ارزش قضایی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تبرئه خواهید شد اگر اقرار نکرده باشید . قضات بر اساس این تست ها رای محکومیت
صادر نخواهند کرد البته اگر
جهت مشاوره تماس بگیرید