مشاوره حقوقی رایگان - تلفنم هک شده هركاري ميكنم پاك نميشه

سلام وقت بخير ص. هستم. مدتي هست كه از يك نقطه اتصال اينترنتي از دوستي كه بعد چند روزي فهميدم ويروس هك از تلفنش وارد تلفنم شده اين چند ماهه كه هركاري ميكنم نميتونم حذفش كنم كل نرم افزارها كنترل ميكنه كل خاطرات بچه هام عكس فيلمهاشَن بخدا از وقت بدنيا امدن تا ١٣سالگيشون داشتم مخاطبينم و كل دارايم ايشون از من بردن من عكس از صفش و سريال تلفنش همه عكس و انتقال دادم به يجا ديگه چكار كنم هنوز هم دست بردار نيستن من ساكن ابادان هستم و ايشون از تهران ادرس بيش من ميزنه هستن راه حلي بدين خداخيرتون بده البته حدود ٤٠بار تلفن فرمت كردم و صدبار رمز عوض كردم اما نه فايده نداشت ممنون ميشم كسي كمكم بكنه

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
از نقطه نظر حقوقی میتوانید شکایت مزاحمت تلفنی و دسترسی غیرمجاز به داده های حریم خصوصی از طریق تلفن همراه علیه ایشان مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به پلیس فتا مراجعه نمایید و شکایت نمایید