مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

مادری فرزند خود را به امید آنکه حضانت بعد از 7 سال را هم بگیرد چون خودش شاغل هست بیمه کرده و نگذاشته که پدر با وجود این که کارمند میباشد او را بیمه کند آیا این‌ امر می تواند در گرفتن حضانت بعد از 7 سال هم به اوکمک کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای گرفتن حضانت فرزند ، باید دلائل قوی تر داشته باشید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر ولیکن اگر مصلحت طفل ایجاب نماید مجددا حضانت با شما خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر ارتباطی ندارد بنابر مصلحت طفل یا عدم صلاحیت پدر امکان حضانت برای مادر وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضانت بعد از 7 سالگی باید به مصلحت طفل باشد و صرف بیمه ملاک عمل نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به دلایل قوی تر برای حضانت نیاز است‌.مصلحت طفل و عدم صلاحیت پدر برای حضانت را باید ثابت کنید.