مشاوره حقوقی رایگان - بودن چاله در وسط جاده و عدم نصب هرگونه تابلو هشدار دهنده

سلام .. بنده یه خودرو هیوندای النترا داشتم که بیست روز پیش به دلیل بودن چاله در مسیر جاده خودرو واژگون شد و 70درصد ماشینم داغون شد به طوری که دیگه قابل تعمیر نیست ...پلیس راهنما رانندگی هم در کروکی صددرصد راهداری را مقصر کرده .. حالا من چه کار کنم .. ماشینم همه سرمایه من بود ... راهداری حالا اعتراض و کرده و درخواست کارشناس کرده ..

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام تا نتیجه اعتراض صبر نمایید اگر نتیجه اعتراض به صرر شما بود شما نیز اعتراص نمایید. مقصر ملزن به جبران خسارات خواهد بود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از همان طریق اقامه شده پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر بمانید نظر کارشناسی اعلام شود و اگر لازم بود اعتراض کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام کارشناسی اولیه به نفع شما بوده شما تا پایان مهلت اعتراض صبرنمایید،درصورت تایید نظر کارشناس راهداری مکلف به جبران خسارت می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تامل فرماییددتا نظر کارشناسی اعلام شود