مشاوره حقوقی رایگان - قرض

سلام .پدر بنده حدود شش ماه با یه خانومی وارد رابطه شده و تو این مدت 145 میلیون خرج این خانوم کرده البته 70 میلیونشو کارت به کارت کرده که پرینت بانکیش موجوده و الباقی به عنوان خرید برای این خانوم که فاکتوراش موجوده و الان شدیدا پشیمونه و میخواد پولشو پس بگیره و این خانوم از پرداخت پولش امتناع میکنه میخواستم ببینم میشه کاری کرد ؟ البته این خانوم به عنوان قرض گرفته این پولو

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام دادخواست مطالبه وجه و تامین خواسته و پرداخت خسارات قانونی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.
نسبت به پول واریزی به کارت ایشان امکان استرداد وجود دارد. خریدهای صورت گرفته در قالب دادخواست احراز هبه و رجوع از ان و یا اگر فاکتور به نام پدر می باشد نیز قابلیت استرداد را تحت شرایطی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در مورد پول کارت به کارت شده اول اظها نامه بدن و بعد مطالبه وجه در مورد خریدهایی که کردن اگر فاکتور به نام پدرتون باشه راحت میتوان پیگیری کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما اعلام شده است درصورت نیاز به توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده فرمایید