مشاوره حقوقی رایگان - آیا هزینه خواب خودرو تریلی در پارکینگ به علت تصادف جرحی باید شخص مقصر حادثه پرداخت کند ؟؟؟

بنده با یک خودرو تریلی کشنده تصادف کردم که تصادف مصدوم داشت پلیس هر دو خودرو را به پارکینگ انتقال داد تا تشکیل پرونده در کلانتری انجام شود و سیر مراحل قانونی صورت گیرد . پلیس 4 روز بعد کروکی را به کلانتری داد و پرونده تکمیل شد و به دادسرا ارسال شد و فردای آن روز تعطیل رسمی و جمعه بود که مدت8 روز خودورها در پارکینگ ماند که این معطلی باعث شد که صاحب تریلی خسارت این مدت 8 روز خواب ماشین را مطالبه کند آیا بنده که مقصر تصادف بودم باید این خسارت را پرداخت کنم در حالی که بنده هیچ دخالتی در روند پرونده نداشتم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

براساس قانون مسئولیت مدنی مقصر باید بپردازد اما نظر قاضی پرونده ممکنه غیر از این باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

براساس قانون مسئولیت مدنی مقصر باید بپردازد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر از مصادیق منافع ممکن الحصول باشد بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ظاهراً شما مقصر این خسارت هستید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

براساس قانون مسئولیت مدنی مقصر باید بپردازد