مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران ببخشید میشه سنوات همسر را توقیف کردن بابت مهریه آخه من تویه اینترنت می خونم که میتونم ولی دادگاه میگه که نمی تونی توقیف کنی؟ همسر من سهام عدالتش را آزادسازی نکرده آیا میشه توقیف کرد؟ موتورش را هم مخفی کرده بیرون نمیبره تا بتونم توقیف کنم خوهشا بهم کمک کنید.

پاسخ ها :

توقیف سنوات همسر بابت مهریه توقیف سهام عدالت بابت مهریه مهریه