مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک موروثی

باعرض سلام و خسته نباشید
ملکی به متراژ 220 متر مربع از پدرم به ما ارث رسیده که با مادرم 10 نفر هستیم بقیه وراث توافق به فروش ملک را دارند ولی من این قصد را ندارم ایا میتوانند با توجه به این که من قصد فروش ندارم از طریق دادگاه اقدام به فروش نمایند و ایا من میتوانم سهم الارث خود را از بقیه جدا کرده و برای ان سند به نام خودم بگیرم تا حداقل سهم من فروخته نشود
ممنون از لطف و زحمات شما عزیزان .

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
با توجه به متراژ ملک و تعدد مالکین مشاعی، ملک موصوف قابلیت افراز یا تقسیم ندارد
بعد از احراز این امر، دستور فروش صادر شده و امتناع شما، قانوناً موجه نبوده و تاثیری ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .در صورت غیر قابل افراز بودن صرفا فروش ملک صورت می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
مقاومت شما بی مورد است وراه بجایی نخواهید برد