مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

سلام وقتتون بخیر
همسر برادر من الان 6ماهه که رفته و اقدام به طلاق کرده و مهریه رو هم اجرا گذاشته به خاطر بچه دار نشدن . برادرم هم دوماه بعد از رفتنش به خاطر فشارهای عصبی دچار اختلال دو قطبی و افسردگی شده و تو خیلی از دادگاه هایی که تشکیل شده براشون نرفته حتی برای آزمایشی که باید میرفت برای اینکه ببینن مشکل ناباروری از برادرمه یا نه هم نرفته و محکوم شده. حالا میشه با نامه ی روانپزشک مبنی بر اینکه شرایط روحی و تعادل برای حضور رو نداشته و نداره و الان هم اصلا شرایط کار کردن و مهریه دادن رو نداره؛ اعتراض زد روی پرونده. اصلا تاثیری داره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما نامه روانپزشک مبنی بر اینکه زوج تعادل روحی و روانی نداشته به دادگاه ارائه بدهید که به ضرر خود شما ( زوج ) خواهد بود و در ضمن چون حکم صادر شده ارائه نامه روانپزشک هم تاثیری نخواهد داشت
تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در پرداخت مهریه تاثیری ندارد و برای طلاق نیز مثبت دلایل زوجه خواهد بود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام خیر فایده عملی ندارد و موجبی برای طلاق زوجه می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود درود در پرداخت مهریه تاثیری ندارد و برای طلاق نیز مثبت دلایل زوجه خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت توضیحات بیشتر و گفت و گو از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید