مشاوره حقوقی رایگان - افترا به شریک در یک شکایت واهی و کذب

سلام،، شریک بنده در خلال یک قرارداد باطل بدور از شرع و عرف و مخالف با ماده 190 مدنی اینجانب را فریب داده،،، و دوباره ازمن یک شکایت واهی با سه اتهام دروغین سرقت، خیانت در امانت و تحصیل از طریق مال نامشروع شکایت کرده،،، که هم در دادگاه بدوی قاضی شکایت را رد کرده بود و هم در دادگاه تجدید نظر به خاطر فقد دلیل و وصف کیفری شکایت را رد کرده بود و بنده تبرعه شدم،،،حتی این قرارداد یکطرفه را در پرونده خود لحاظ نکرده بودن که بنده کارگر جا بزنند و انگ جرایم دروغین را بمن بچسبانند که در هردو سری تیرشان بخطا رفت،،،،چندروز قبل از آمدن رای بدوی دادگاه چون این شکایت برای باج خواهی از بنده بود به اتفاق برادرش به درب پدر خانوم بنده رفته بودن و با فریب آنها به بنده افترای دزدی و خیانت وارد کرده بودند و خانواده خانومم را تهدید کرده بودند که استشهادیه محلی روستا موجود است،، و فردای آن روز به درب خودم مراجعه کرده بودند که با ایجاد هیاهو و سروصدا بین همسایگان باعث آبروریزی و ایجاد اختلاف من و همسرم شدند که گزارش کلانتری موجود است،،، و شهادت شهود نیز موجود است،،،چندین صدا هم از وکیلش که زنگ زده بود و برای اخاذی و کشاندن من به خارج ازشهر اقدام دارد که این قرارداد غیر شرعی‌ را از من بگیرند و بلایی سرم بیاورند،قطع کردن دوربین مغازه و بردن دفاتر شراکت برای پاک کردن ردپای اخاذی اخاذی هم داشته اند و 6 ماهه که مغازه رو بسته و با فرستادن دو اظهارنامه رسمی حاظر بحل مسالمت نیست،،،، چطوری شکایت کنم ازش که بسزای عملش برسه و آیا میتونم خسارت قراردادیمو بخاطر تخلف قراردادی که تو ی قرار داد به خسارت بنده اشاره شده بگیرم،،، راهنمایی کنید ممنون؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
جهت مشاوره برای سوالات طولانی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به تبرئه شما در دادگاه کیفری ، شما میتوانید شکایت افترا را مطرح نمایید و ..
تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سواللت طولانی جواب کوتاه ندارد و نیاز به راهنمایی دقیق است لذا تماس بگیرید