مشاوره حقوقی رایگان - آیا زمین با سند رسمی و منگوله دار و بنچاق محضری را ستاد اجرایی میتواند مصادره کند

پدر من سال 82 یک قطعه زمین در کرج خریداری کرد بعد از امور اداری و استعلامات لازم در محضر حاضر شدند و سند به نامش تنظیم شد، بعد از اون به اداره ثبت رفت و سند که شاهنشایی بود را تحویل داد و سند منگوله دار جمهوری اسلامی به نام خودش دریافت کرد، و الان بعد بیست سال ستاد فرمان میگه اونی که براتون تو محضر سند زده مشکل داشته و سندش جعلی بوده و هر روز یه بهانه و قصد مصادره زمین را دارند، اول اینکه میتونه مصادره کنه دوم اینکه ما چکاری باید انجام بدیم که جلوشونو بگیریم. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
هرگونه ادعایی باید از طریق مجاری قضایی صورت پذیرد وصرف ادعا بدون حکم قضایی قابل پذیرش نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر ملک قابل مصادره نیست مگر ..

تماس بگیرید