مشاوره حقوقی رایگان - زمین موات

با سلام. یک زمینی رو پدر بزرگ من در سال 37 خریده که البته همان موقع هم کاربری این زمین کشاورزی نبوده و صرفا جهت نگهداری دام بوده و بعد از سه سال پدر بزرگ بنده از اون منطقه رفته و اصلا فراموش کرده بود که در سال 37 یک زمینی رو خریده اخه ملاک بزرگی بوده و اکثر شهر ها ملک داشته. حالا اون ملک ارزش پیدا کرده و استعلام گرفتیم گفتند موات اعلام شده و پلاک دولت و مسکن و شهرسازی شده حالا ایا میتونم سند مسکن و شهرسازی رو باطل کنم و لغو موات بگیرم ؟ و اینکه متراژ زمین زیاده حدود 50 هکتار . ایا میتونم قبل از طرح دعوا زمین رو صاف کنم و اطرافش رو کانال بزنم و بعد طرح دعوا کنم ؟ اخه خیلی ها تازگی اونجا تصرف میکنند از زمین های اطراف .
ضمنا این ملک جز حریم شهری محسوب میشه الان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نه هیچ تصرفی جایز نیست ابتدا به عنوان ورثه و ذینفع ابطال سند و پلام دولتی رو بخواهید و نسبت به سهم خود اثبات مالکیت کنید