مشاوره حقوقی رایگان - ساخت واحد در پارکینگ

با سلام من 1 واحد از یک آپارتمان 4 واحدی را 2سال پیش خریدم که دست مستاجر بوده 3 واحد دیگه برا یک نفر هست که این نفر 1 واحده کامل در پارکینگ غیر قانونی بعد سند زدن به من ساخته من به علت نبودن در اون شهر خبردار نشدم که ساخته و حالا فهمیدم . من در سندم 11 متر پارکینگ دارم ولی در سند مشخص نشده که کجا هست که این واحد در پارکینگ من ساخته شده یا نه با این شرایط میتونم شکایت کنم و حکم تخریب رو بگیرم خیلی ممنون میشم کمکم کنید .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مفاد سندشما دارد ولی اصولا چنین حقی نداشته و شما میتوانید شکایت کنید