مشاوره حقوقی رایگان - نبودن نام فرزند در شناسنامه شوهر فوت شده

همسرم فوت کرده و ما برای فرزند مشترکمون شناسنامه نگرفتیم. و اسم منو پسرم تو شناسنامه شوهرم نیست چیکار کنم، عقدنامه و گواهی ولادت داریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به اداره ثبت احوال مراجعه ودر صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات نسب پدر و فرزندی ، و مادر و فرزندی را مطرح نمایید
جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اداره ثبت احوال مراجعه ودر صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید