مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

سلام و درود به موجب حکم دادگاه 20 میلیون محکوم شدم. بعد از رای قطعی دادگاه صلحنامه دستی نوشتم که با پرداخت مبالغی پرونده صلح و سازش شود. ناگهان محکوم له زیر صلحنامه مکتوب به امضا و اثر انگشتش خودش زد و با آنکه مبالغی را گرفته پرونده را به اجرای احکام برد. قاضی اجرای احکام برای این صلحنامه برای محکوم له ابلاغیه حضور در اجرای احکام زد ولی نامبرده نمیآید. وی وکیل دارد میتواند مرا جلب کند؟ یا اینکه قاضی اجرای احکام منتظر حضور محکوم له جهت تعیین تکلیف می ماند؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام بله در شرایطی می تواند شما را جلب کند در خصوص صلحنامه دادخواست بدهید

پرسشگر :

ببخشید درچه شرایطی؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله جلب قطعی است ولی شما بابت صلحنامه می توانید از خود دفاع کنید

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

دادخواست بديد و از صلحنامه استفاده كنيد