مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی

با سلام
من حدود یک سال و نیمه پیش با نامزدم رابطه معقدی رو شروع کردیم تا این اواخر ولی الان نامزدم فکر میکنه که من یکسال یا دو سال قبل از او رابطه معقدی داشته ام آیا اگر برم پزشکی قانونی مشخص میشه که اولین رابطه معقدیه من کی انجام شده تا شک و شبه هاش برطرف بشه که خودش اولین نفری بوده که باهاش رابطه داشته ام؟؟
الان بخاطر این موضوع میخواد نامزدیمون رو بهم بزنه توروخدا کمکم کنید من هیچ گناهی نکردم فقط با نامزد خودم رابطه داشتم الان دارن بهم تهمت میزنن
من نامزدمو دوس دارم نمیخام تموم کنیم
فقط میخام بدونم که آیا پزشک قانونی قادر به تشخیص زمان اولین رابطه مقعدیه من میشه یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با سلام با توجه به گذشت این مدت طولانی اولا پزشکی قانونی قادر به تشخیص اولین رابطه نیست ثانیا با توجه به اینکه عمل انسان مسلمان را باید حمل بر صحت کرد چنانچه ایشان مدعی است که شما با دیگری رابطه داشته اید باید اثبات نماید
ثالثا چونکه شما دارای همسر هستید اصل بر این است که هرگونه رابطه جنسی فقط بوسیله همسرتان صورت گرفته و شما لازم نیست ثابت کنید که با شخص دیگر رابطه نداشته اید ایشان موظفند رابطه مورد ادعا را ثابت نمایند و اثبات این رابطه بسیار مشکل است پس جای نگرانی برای شما وجود ندارد در صورت نیاز بصورت تلفنی توضیحات تخصصی تر ارائه خواهم نمود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر نامزد هستید که مرتکب جرم شدید اما اگر عقد و زن و شوهر هستید مراحل مخالفی وحود دارد که باید تماس بگیرید