مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نوه از اموال پدربزرگ

عمه فوت شده 5 فرزند دارد، 1پسر و 4 دختر ،، حال فقط پسر عمه مطالبه سهم مادر خود از اموال پدربزرگ فوت شده را دارد و دختران عمه درخواستی ندادند، آیا کل سهم عمه به یک فرزند پسر داده میشود؟؟؟ یا فقط سهمی که از مادر میبرد را میتواند بگیرد و سهم دختران عمه فعلا محفوظ و اگر‌ بخواهند میتوانند سهم مادر خود را نگیرند و یا ببخشند؟؟

در کل آیا سهم عمه در صورت درخواست همه فرزندان به نسبت دختر و پسر داده میشود ؟ یا نه اگر فقط یکی از فرزندان درخواست سهم مادر خود را داده باشد هم کافی است، میتواند کل سهم مادر خودر را برای خود بگیرد ؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام خیر. بک نفر درخواست دهد سهم عمه بین تمام وراث وی به صورت دو به یک تقسیم خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر تمام سهم ایشان از ماترک متوفی داده خواهد شد و بین
همه وراث تقسیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هر یک از وراث می تواتد بابت سهم خود اقدام نناید