با سلام عضو علی البدل هیات مدیره تا زمانی که برابر تشریفات قانون تجارت و برابر اساسنامه شرکت سهامی به عضویت اصلی هیات مدیره در نیامده است هیچ نقش، مسئولیت و حقوقی در اداره شرکت سهامی و تصمیمات و فعالیت های آن ندارد. هیات مدیره شرکت سهامی می تواند عضو علی البدل هیات مدیره را به عنوان کارشناس، جهت مشورت و بهره مندی از دانش و تجربه او طرف همکاری یا شور قرار دهد ولی نمی تواند او را به عنوان عضو علی البدل هیات مدیره به جلسات هیات مدیره دعوت کند و یا او را به عنوان عضو علی البدل هیات مدیره در تصمیمات و فعالیت های شرکت دخالت دهد.
با سلام خیر طبق قانون اعضا علی البدل هیچ نقشی در اداره شرکت نخواهند داشت و حق حضور در جلسات هیات مدیره را نخواهند داشت مگر با موافقت اعضا هیات مدیره یا در صورتی که در اساسنامه ذکر شده باشد
اعضا علی البدل حق حضور در جلسات هیات مدیره را ندارند مگر با موافقت اعضا اصلی هیات مدیره
سلام مورد شما هبه نبوده است پس رلهی جز دریافت سهم ارث مادر خود و ان النگو را ندارد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.