مشاوره حقوقی رایگان - یادگیری

با سلام خدمت وکلا عزیز اینجانب در مورد اعمال مدرک تحصیلی لیسانس شکایت کردم رای شعبه بدوی و تجدید نظر به نفع بنده بود ولی سازمان مورد نظر اجرا نکرده است دوباره شکایت کردم بازم شعبه بدوی رای به نفع بنده داده ولی سازمان دولتی اعتراض زده در دیوان عدالت اداری و پرونده به شعبه تجدید نظر رفته حالا شعبه تجدید نظر نوشته کسر پرونده از آمار و مینویسه مختومه شده دلیل چیه یعنی چه این موضوع

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی به نفع شما صادر شده میتوانید قانونی ان ارگان را ملزم به انجام مفاد رای کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

دلایل مختلفی میتونه باشه که یکیش نقص در تحقیقات مرحله بدوی هست.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رای قطعی به نفع شما صادر شده میتوانید قانونی ان ارگان را ملزم به انجام مفاد رای کنید

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، سوال ایراد دارد. چطور خواسته ای که رای قطعی بسود شما بوده را مجددا درخواست نموده اید؟ یک خواسته را دوبار مطرح نمودید؟