مشاوره حقوقی رایگان - حکم تمکین

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما وکلای عزیز ببخشید بنده درخواست نفقه معوقه و جاریه دادم و جلسه شورای حل اختلاف هم رفتم و به نتیجه نرسیدیم با نامزدم و قرار شد کارشناس میزان نفقه را تعیین کند نامزدم رفته حکم الزام به تمکین گرفته و بنده باکره هستم باید چکار کنم چون نمیخام باهاش زندگی کنم ایا راهی هست ؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،می توانید از حق حبس خود استفاده کنید و بدون تمکین نفقه معوقه و‌ جاریه پرداخت می شود.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد از حق حبس استفاده كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که باکره باشید و از حق حبس استفاده کنید حکم الزام به تمکین صادر نمی شود
می توانید با اعلام حق حبس اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود این حق را دارید از حق حبس استفاده نمایید