مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین وکالتی

با سلام
بنده سالها پیش به پدرم وکالت داده بودم و ایشون پارسال زمین بنده رو بدون اطلاع بنده قولنامه کردن ، بعد از اطلاع بنده خواستار ابطال این قولنامه شدم ولی خریدار راضی نشدن و کار به شکایت رسید ، قسمت زیادی از پول دریافت و مقدار کمی مانده بود و حاضر به جبران ضرر و زیان مشخص شده در قولنامه هم بودم ولی ایشون راضی نشدن ، حالا بعد از یکسال حضور در دادگاه آیا ممکن است بنده مجبور به واگذاری زمین شوم ؟ با اینکه از این فروش اطلاعی نداشتم !

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شما قطعا با اعطای وکالت رضایت خود زا اعلام کرده اید و امکان عدول از آن در این مرحله وجود ندارد اما میتوانید از پدر حساب دوره وکالت بخواهید به عبارتی ثمن زمین را مطالبه کنید