مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه ...........

سلام.سال 98 در آزمون سراسری شرکت کردم و به اشتباه دانشگاه ......... را انتخاب کرده بودم و به کارمند های دانشگاه ........ گفتم که به هیچ وجه نمی خواهم در دانشگاه ......... ثبت نام کنم اما کارمند ها و رئیس آموزش .......... من را گول زدند و گفتند اگر بخواهی از این دانشگاه بروی باید یک ترم در دانشگاه .......... بمانی و بعد از این که من یک ترم در .......... ماندم مجدد کارمند ها و رئیس آموزش دانشگاه .......... من را گول زدند و گفتند یک ترم دیگر هم باید در دانشگاه ......... بمانی و بعد از این که من با حراست سازمان سنجش ارتباط برقرار کردم حراست سازمان سنجش به من گفت که دانشگاه ......... از من کلاهبرداری کرده و به من دروغ گفته. لطفا رسیدگی بفرمایید و راهنمایی بفرمایید. ضمنا کارمند ها و رئیس آموزش دانشگاه .......... داوطلب های آزمون سراسری سال 97 را نیز فریب داده بودند و از داوطلب های آزمون سراسری سال 97 نیز کلاهبرداری کرده بودند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.