مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شرکت آسانسور

با سلام بنده با فردی قرارداد نصب آسانسور هیدرولیک امضا کردم که بعد از نصب متوجه شدم ایشان شرکت رسمی با شماره ثبت نداشته و مهر بدون شماره ثبت رو پای قرارداد زده که از ابتدا من توجه نکرده بودم حالا میخواهم بدانم میتوانم از ایشان به دلیل اینکه بدون داشتن مجوز نصب آسانسور با بنده قرارداد بسته شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، اگر باعث فریب شما شده می توانی به جرم کلاهبرداری از او شکایت کنی. در غیر این صورت جای برای شکایت نداری.