مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سایه اندازی همسایه

با سلام خسته نباشید خدمت جنابعالی بنده ساختمان 4 طبقه در حال ساخت دارم در حین بتون ریزی طبقه 4 همسایه ام رفت شهرداری شکایت نموده مبنی بر سایه اندازی منجر توقف کار شده بنده نیز 2طبقه اضافه ساخت را کمیسیون ماده صد و تجدیدنظر تبدیل به جریمه کرده شهرداری هم مجوز بلامانع صادر کرده بعد بنده شروع ساخت نموده ولی همسایه دوباره به شکایت از دادگاه کرده کارشناس هم نظریه 50-50 خسارت بنده شهرداری اعلام کرده

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
چون ساخت و ساز شما ممکنه موجب کاهش ارزش ملک همسایه بشه احتمال محکومیت شما به میزان 50درصد از کل خسارت وجود داره