مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ وصیت نامه عادی

ضمن عرض سلام
دادگاه در خصوص زمین ارثی پدرم به نفع بنده رای خلع ید صادر کرده و متشاکی در مدت 20 روز اعتراض ننموده و دوباره شکایت جدیدی تحت عنوان تنفیذ وصیت نامه عادی به دادگاه ارائه داده است لطفا بفرمایید این شکایت جدید متشاکی تاثیری در رای صادره دارد یا خیر با سپاس فراوان
ضمنا برگ استشهادی نیز ارائه کرده که قبلا ارائه نداده بود

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .مدارک باید بررسی گردد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در صورت صدور حکم تنفیذ وصیت نامه ممکن است تصرفات وی در ملک موضوع شکابت و حکم حاضر موجه شود که متعاقبا یا مستقلا تصرف نی نماید یا جهت نقض حکم فعلی مثلا از طریق اعاده دادرسی می تواند اقدام نماید . جهت پاسخ واضح تر بررسی مفاد و نحوه ی تنظیم وصیت نامه و متن حکم صادره لازم است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت قطعیت رای خلع ید تاثیری در رای صادره نداردهرچندجهت اظهارنظربهترتوصیه میگردد از مشاوره تلفنی استفاده نموده و رای خلع یدوسایرمدارک خود را ارسال نمایید تا کاملتر و بهتر راهنمایی صورت گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله با تنفیذ وصیت حکم خلع ید شما بی تاثیر ونقض خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.