مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
پدر بنده فوت کردند بعد از یک هفته پدر بزرگم و هفته ی بعدش مادر بزرگم فوت کردند. پدر بزرگم هیچکس را ندارد نه برادری نه خواهری ولی مادر بزرگم 3خواهر و یک برادر دارد
پدر بنده هم تک فرزند هستش.
میخواستم بدونم الان ارث تمام به نوه هاش که من و داداشم هستیم میرسه یا خواهر و برادر مادر بزرگم هم سهمی دارند؟
چون پدرم تک فرزند بوده ما در طبقه اول هستیم اولاد اولاد میشیم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که از طبقه اول وراث کسی باشد ارث به طبقه دوم تعلق نمیگیرد پس ارث مادر بزرگ با وجود نوه ها به خواهر و بذرادر نمیرسد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
سهم الارثی که از پدر شما به مادر بزرگ رسیده، به شما که نوه های ایشان هستید و در طبقه اول ارث قرار دارید، تعلق دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ارث مادر بزرگ با وجود نوه ها به خواهر و بذرادر نمیرسد