مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی الزام به تمکین در دوران عقد صادر شد وقت اعاده دادرسی هم تمام شده است

سلام خسته نباشید.
بخاطر اینکه زوجه تمکین خود را منوط به تهیه مسکن مستقل با اسباب و اثاثیه کرد و دوشیزه هم هست و هیچگونه اشاره ای به حق حبس خود نکرد رای گزارش اصلاحی تمکین صادر شد
خلاصه رای قطعی الزام به تمکین بعد از شورای حل اختلاف در دادگاه صادر شد و درخواست اجرای عملیات آن را دادم که پس از طی مراحلش
اجرای احکام با توجه به عدم حضور زوجه در شعبه پرونده را مختومه و یک برگ بعنوان گواهی عدم تمکین را گرفتم
سوال.
بابت این رای زوجه میتواند درخواست نفقه کند چون دوشیزه است و یک برگ گواهی عدم تمکین در اجرای احکام برایش صادر شده است
چون خودش رضایت به تمکین عام و خاص را داده است و وقت اعاده دادرسی هم تمام شده است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رای به تمکین صادر شده باشد نفقه اینده به ایشان تعلق نخواهد گرفت ونفقه گذشته باید پرداخت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن گزارش اصلاحی باید بررسی گردد