مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف موجر و مستاجر

با سلام و احترام
صاحب خانه بنده کرایه را دو برابر کرده نسبت به قرارداد سال قبل و اینکه پارسال بنده ده میلیون خرج منزل ایشان جهت تعمیرات ساختمان کردم ولی داخل قولنامه ذکر نشده است ولی شهود هستش ایا میشود هزینه تعمیرات را از صاحب خانه گرفت با این شرایط و اینکه میشود از صاحب خانه بابت افزایش 100% کرایه منزل شکایت کرد البته خود صاحب خانه هم جایی دیگر مستاجر است ؟
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام می توانید از مصوبه کرونا استفاده نمایید. هزینه تعمیرات اگر با اذن موجر باشد قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به مصوبه ستاد کرونا قرارداد اجاره با افزایش 20 یا 25 درصد خود به خود تمدید خواهد شد و حتی نیاز به انعقاد قرارداد جدید هم نیست مگر در موارد استثنائات
و اگر خود موجر ، در محل دیگری ، مستاجر باشد اگر نیاز شخصی موجر ، احراز بشود ظاهرا دستور تخلیه
صادر خواهد شد به شرطی که نیاز شخصی موجر اثبات بشود
و بابت مطالبه هزینه تعمیرات مورد اجاره ، اگر تعمیرات اساسی باشد برعهده موجر است ولی اگر تعمیرات جزئی و برای استفاده بهتر مستاجر باشد. بر عهده خود مستاجر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله می توانید برای هزینه ها دادخواست دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شما میتوانیدازمصوبه ستادکرونااستفاده نماییدکه با افزایش 20یا25درصدی بستگی به محل سکونت قراردادشماخودبه خودتمدیدمیگردد،ضمن اینکه هزینه تعمیرات اگربااذن موجربوده قابل مطالبه هست