مشاوره حقوقی رایگان - مادر فوت شود بیمه تامین اجتماعی به فرزندهای دختر حقوق میدهد

باسلام مادر بچهام فوت شدن و دوتا دختر بچه دارم آیا بیمه تامین اجتماعی نظر به اینکه همسرم چندین سال سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی داشتن حقوقی بابت فرزندانم در نظر میگیرند و میشود مستمری بگیر مادر فوت شده شان شوند البته بنده نیز بیمه تامین اجتماعی هستم و در حال حاضر بیمه بیکاری میگیرم باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که همسر نداشته و تحت پوشش بیمه ای نباشند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فرزندان در زمان حیات مرحوم مادرشان اگر تحت تکفل وی بوده اند می توانند مستمر بگیرند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

صورتی که همسر نداشته و تحت پوشش بیمه ای نباشند