مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو نامتعارف

با سلام
بنده با خودرو نامتعارف خارجی تصادف نمودم مقصر شناخته شدم شاکی درخواست کارشناس داده و بنده در جریان نبودم و رای کارشناس به بنده ابلاغ نشد دردادگاه درخواست مجدد کارشناسی داده قاضی قبول نکرد مدارکی دال بر نامتعارف بودن خودرو به دادگاه ارائه دادم قاضی گفت چرت است کل خسارت را ازت میگیرم دادگاه تجدید نظر نیز رای منو قبول داره کسی در تجدید نظر پروندتو نمی خواند با خنده گفتم محکوم بشم اعسار قبوله گفت برا تو نه پولو ندی زندان این چجور عدالتیه مگه من به غیر از تصادف چه گناهی انجام دادم من کارمند سادم چرا میخوان زندگیمو خراب کنن درخواست تجدید نظر دادم
ولی میدانم از مبلغ گزاف که محکوم شدم کم نمیشود کمکم کنید خواهشا
ظلم شده در حقم.....

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از جهت مسئولیت مدنی شما مسئول پرداخت خسارت هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما درخواست تجدیدنظرخواهی نمایید و مدارک خود را ارائه بدهید تا بررسی بشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خودروی متعارف در سال 1400، کمتر یا برابر 320 میلیون تومان است. البته ملاک تعیین ارزش خودرو، نظر ارزیاب خسارت بیمه یا کارشناس رسمی دادگستری است.
خودرویی است که ارزش و قیمت آن بیش از 50 درصد تعهدات بیمه در قبال خسارات جانی است. برحسب این تعریف، در سال 1400، اگر ارزش خودرویی بیش از 320 میلیون تومان باشد، خودروی نامتعارف یا خودروی گران‌قیمت محسوب خواهد شد.

به بیان ساده‌تر، سقف خسارتی که دارنده خودروی نامتعارف می‌تواند از طرف مقصر حادثه بابت خسارت خودروی خود در سال 1400 درخواست نماید، 320 میلیون تومان است. اگر خسارت خودروی گران‎‌قیمت او حتی اگر بیشتر از این مقدار باشد، بیمه شخص ثالث طرف مقصر حادثه بیش از مبلغ 320 میلیون تومان را در سال 1400 پرداخت نخواهد کرد