مشاوره حقوقی رایگان - لغو تعهد محضری

با سلام کارمند پیمانی دانشگاه xدر بدو استخدام تعهد 10 ساله دادم که حق انتقالی و انصراف از اون مرکز رو ندارم ولی بعد چندماه خودشون با انتقالی من موافقت و من به دانشگاه y منتقل شدم .حالا قصد انصراف از دانشگاه y رو دارم ولی میگن نمیتونی و حق انصراف نداری بر اساس تعهد مگر با پرداخت جریمه !! درصورتی که من به دانشگاه جدید تعهدی ندادم .در تعهد قبلی هم ذکر شده به همون مرکز تعهد میدم. آیا میتونن دردسری برام ایجاد کنن ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.