مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توقیف شده

سلام یه نفر چکی به من داده به مبلغ 90 میلیون که برگشت خورد و ماشینشو توقیف کردم چقد طول میکشه که کاراشو انجام بدم و بفروش برسانم
در ضمن پول ماشین 40 میلیون که بشه باقیشو چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
تعیین مدت زمان مشخص نیست. نسبت به الباقی طلب اگر مال دیگری دارد توقیف کنید و اگر ندارد؛ تقاضای حکم جلب نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعدا ز ارزیابی خودرو وسپری شدن مدت زمان وانجام مزایده وفروش ان عموما زمانبر خواهد بود وباید پیگیری نمایید تا حصول نتیجه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام تعیین مدت مشخص منطقی نیست اما نسبت به الباقی طلب اگر مال دیگری دارد توقیف کنید و اگر ندارد؛ تقاضای حکم جلب نمائید.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مدت زمان قابل پیش بینی نیست. اما نسبت به الباقی مبلغ ، مال دیگری معرفی کنید یا درخواست جلب کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید رای قطعی و اجراییه به وی ابلاغ شود که مدت زمان آن مشخص نیست.