مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مجرد

سلام
من 6 سال هست که پدرم فوت کردن
بنده مجرد هستم و شاغل بودم و بیمه تامین اجتماعی تا آخر سال 98 که بدلیل کرونا بیکار شدم و درخواست حقوق بیکاری کردم
از ابتدای سال 99 تا اردیبهشت سال400 حقوق بیکاری گرفتم و بعد قطع شد
ولی تیرماه 1400 مادرم که مستمری پدرم را دریافت میکردن فوت کردن
آیا با توجه به سابقه بیمه و بیکاریم مستمری پدرم به من تعلق می‌گیرد ؟

پاسخ ها :

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

در صورتی که از جایی دیگر حقوقی دریافت نکنید بله تعلق میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شرایط مذکور یعنی مجرد بوده وشاغل نباشید بله

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با توجه به شرايطي كه گفتين بله تعلق ميگيره در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه در حال حاضر فاقد شغل و شوهر باشید مستمری برقرار میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باتوجه به شرایطی که فرمودید مشمول بیمه مستمری می باشید