مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش و عدم قبول استعفای بنده

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده ورودی آموزش و پرورش آزمون استخدامی ماده 28 در سال 98 هستم، یعنی از دانشگاه دولتی و سراسری بجز دانشگاه تربیت معلم با مدرک فوق لیسانس وارد آموزش و پرورش شدم، آموزش و پرورش هیچ هزینه ای بابت آموزش دوران تحصیلی بنده، متحمل نشده ولی دوره مهارت آموزی یکساله را به صورت مجازی در دانشگاه شهید رجایی گذرانده ام و از مهر 99 به صورت استخدام پیمانی وارد مرحله تدریس در هنرستان شدم، هنگام ورود از بنده تعهد محضری 10 ساله گرفتن که در صورت عدم تعهد، به ازای هر سال عدم تعهد 2 میلیون تومان پرداخت کنم، با اینکه حاضرم طبق متن تعهد عمل کنم و هزینه را مطابق با متن تعهدنامه محضری پرداخت نمایم اما آموزش و پرورش حاضر نیست استعفای بنده را بپذیرد،
طبق آیین‌نامه استخدام پیمانی موضوع تبصره ماده 6 قانون استخدام کشوری، ‌ماده 6 - فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین قرارداد با یک ماه اعلام قبلی امکان‌پذیر خواهد بود مگر آن که در قرارداد مدت کمتری‌ تعیین شده باشد.
طبق این ماده 6 ، بنده قانونا اجازه استعفا دارم، چرا آموزش و پرورش به صورت غیر قانونی برخورد می کند؟
حال سوال بنده این است که بنده باید چیکار کنم؟
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.
پیشاپیش از شما بسیار بسیار متشکرم
تعهد نامه
در اجراي مجوزهاي شماره151610 مورخ 27/03/1398 و160491 مورخ 01/04/1398 سازمان اداری و استخدامی كشور و بند 4 تذكرات مهم شرايط اختصاصي دستگاه هاي اجرايي مندرج در صفحه 11 آگهي دفترچه راهنماي ثبت نام هفتمين امتحان مشترك فراگير دستگاه هاي اجرايي كشور آبان ماه 1398 براي استخدام پيماني در مشاغل آموزشي وزارت آموزش و پرورش؛
براساس معرفي نامه شماره .......... مورخ 06/02/1399 اداره كل آموزش و پرورش
اينجانب .................................... فرزند ..................................... شماره شناسنامه ..............................
متولد .............. صادره ....................... كد ملي ................................ ساكن .......................................
كد پستي.............................. تلفن................................ داراي مدرك تحصيلي ............................. رشته ..................... از مركز/دانشگاه............................
و براساس مجوز مذكور در آزمون استخدام پيماني سال 1398 شركت و پذيرفته شده ام. و محل خدمت اينجانب شهرستان ..................... تعيين گرديده است. با كمال ميل و اختيار متعهد و ملزم مي شوم پس از طي دوره يك ساله مهارت هاي تعليم و تربيت مورد نظر آموزش و پرورش (موضوع ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگيان) در صورت كسب موفقيت در دوره مذكور، در محل خدمت تعيين شده در پيمان نامه ودر صورت تمديد قرارداد، بدون هيچ قيد و شرطي به مدت 10 سال از تاريخ استخدام پيماني خدمت نمايم و تقاضاي نقل و انتقال به هيچ يك از ادارات كل آموزش و پرورش استان هاي ديگر يا مناطق تابعه استان محل استخدام و يا شهرهاي ديگر و همچنين ساير دستگاه ها را نداشته باشم و پذيرش هرگونه درخواستي مبني بر انتقال در مدت مذكور ممنوع و پس از اتمام مدت تعهد نيز درخواست انتقال، تابع ضوابط و مقررات از جمله موافقت مبداء و مقصد خواهد بود. مدت سنوات ماموريت تحصيلي، ماموريت برون سازماني و به طور كلي سنواتي كه در زمان تعهد مذكور و قبل از انجام تعهد در ساير مراجع داشته باشم جزء ايام تعهد مذكور محاسبه نخواهد شد. در صورت عدم موفقيت در دوره مهارت آموزي يا فراهم نمودن موجبات ايفاي تعهد، مكلف خواهم بود به ازاي هر سال عدم ايفاي تعهد، مبلغ بيست ميليون ريال وجه التزام به عنوان خسارت ناشي از عدم ايفاي تعهد، بعلاوه حداقل دو برابر هزينه دوره مهارت آموزي كه از طرف آموزش و پرورش تعيين مي شود را پرداخت نمايم. تشخيص وزارت آموزش و پرورش در عدم تحقق شرايط اين سند و عدم انجام خدمت مورد تعهد و محاسبه هزينه هاي متعلقه غير قابل اعتراض بوده و متعهدله حق صدور اجرائيه عليه اينجانب را دارد.
نام و نام خانوادگي متعهد
امضاء واثر انگشت
اينجانب : ................... فرزند : ............... دارنده شناسنامه شماره : .......... كد ملي ........................ صادره : .......... كارمند : ....... ساكن .......متعهد و ملتزم مي شوم در صورتيكه با تشخيص وزارت آموزش و پرورش بلحاظ عدم اتمام دوره مهارت آموزي موضوع تعهد و يا انجام تمام و يا قسمتي از خدمت مورد تعهد بوسيله متعهد، شرايط لازم جهت پرداخت غرامت تعيين شده به شرح فوق محقق گردد.متضامناً بدون هيچ عذر و بهانه وجوه مورد مطالبه را بپردازم. و متعهد له حق صدور اجرائيه عليه اينجانب/ اينجانبه را نيز دارد.
نام ونام خانوادگي ضامن
امضاء و اثر انگشت

پاسخ ها :

استعفا از آموزش و پرورش عدم قبول استعفا توسط آموزش و پرورش استعفا