مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام من یک دختر دوساله دارم و هنوز از شوهرم جدا نشدم برای پرداخت نفقه دخترم با شوهرم به مشکل خوردم و نفقه نمیده منم میخواهم بچه را به خودش تحویل بدهم چطوری باید این کار را انجام دهم؟ باید در حضور مامور کلانتری باشه یا بدم خونه بچه را تحویل بدهم و برگردم چه کار کنم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیازی به مامورکلانتری نیس.هرچندبهتره باکلانتری هماهنگ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حضانت تا 7 سالگی با مادر است واگر مادر نخواهد ویا نتواند حضانت طفل را قبول کند با پدر است ودر صورت اختلاف با دادگاه خواهد بود ضمنا بابت نفقه طفل شخصا نیز میتوانید علیه همسرتان دادخواست نفقه بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه در مورد حضانت فرزندتون مشكل دارين به دادگاه مراجعه كنيد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حضانت تا 7 سالگی با مادر است واگر مادر نخواهد ویا نتواند حضانت طفل را قبول کند با پدر است ودر صورت اختلاف با دادگاه خواهد بود