مشاوره حقوقی رایگان - فاقد گواهینامه

سلام ماشین بنده و خودم رو نیروی انتظامی بازداشت کرد و ماشینو خوابوند.
من فرداش آزاد شدم از دادسرا و همه کارای ازادی ماشیممو کردم فقط مونده برم ستاد ترخیص و تنها مشکلم اینه گواهینامه ندارم.
میخواستم ببینم ماشینمو بهم تحویل میدن با جریمه کردن خالی؟
گواهینامه ندارم بار اولمم هست تصادف و اینام نبوده.
راهنمایی کنید لطفا ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر مالک خودرو باشید ممکن از تحویل شود اما نداشتن گواهینامه جریمه دارد

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

اگر دادسرا (همان محلی که مراجعه کردید) دستور ترخیص ماشین را صادر کرده باشد بهت تحویل داده میشه