مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی خارج از نوبت دادگاه تجدید نظر

با سلام خدمت شما وکلای محترم
باتوجه به صدور رای بدوی رفع تصرف عدوانی دادگاه کیفری نسبت به سرقفلی مغازه که محل امرارمعاش چند خانواده است و الان نزدیک به سه سال که در تصرف متهمین هست .

آیا راهی وجود دارد که جلسه دادگاه تجدید نظر خارج از نوبت تشکیل بشه و رسیدگی کنه ؟؟؟؟؟. اگه امکان داره کمکم کنید با تشکر فراوان رفیعی

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، موردی که بیان کردید از مواردی نیست که دادگاه تجدید نظر خارج از نوبت به پرونده شما رسیدگی کند.