مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام
بنده مستاجر واحد مسکونی بودم براساس مصوبه ستاد ملی کرونا برای تمدید اقدام کردم اما مالک واحد حکم تخلیه گرفت و بنده هم پس از 5روز از زمان ابلاغ حکم تخلیه کردم و واحد رو تحویل دادم و در اجرای احکام این مورد ثبت و پرونده مختومه شد. پس از آن مالک نسبت به دریافت خسارت دیرکرد تخلیه اقدام کرد و دادخواست به بنده ابلاغ شد و تاریخ رسیدگی اعلام شد اما تاریخ رسیدگی مصادف شد با تعطیلات کرونایی و جلسه رسیدگی برگزار نشد بعد از چند روز از طریق مطالعه آنلاین سامانه ابلاغ قضایی متوجه شدم به مالک به عنوان خواهان دادنامه ارسال شده و همان دادنامه با اعتراض به قرار دفتر رد شده میخواستم بدونم معنی اعتراض به قرار دفتر یعنی چه؟ لازم به توضیح هستش بخشی از پول ودیعه ملک که توسط مالک به حساب دادگستری واریز شده با توجه به دادخواست خسارت بلوکه شده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است که حضوری به شعبه مراجعه نمایید . احتمالا پرونده دارای نقص بوده و مدیر دفتر متوجه نقص پرونده نشده است و پرونده را برای قاضی فرستاده و سپس قاضی متوجه نقض شده است و پرونده را به مدیر دفتر عودت داده و مدیر دفتر قرار رد درخواست صادر کرده و قرار رد به خواهان ابلاغ شده است و سپس خواهان به قرار رد درخواست ، اعتراض زده و توسط قاضی ، اعتراض پذیرفته شده است و پرونده دوباره به جریان خواهد افتاد . و
شما منتظر ابلاغ جلسه رسیدگی دادگاه بمانید
و ...